torsdag 12. mars 2009

Ord for dagen...

-”I dag ville det amerikanske folk bli opprørt dersom FN styrker masjerte inn i Los Angeles for å gjenopprette ro og orden, men i morgen vil de være takknemlige. Denne påstanden vil være særs korrekt dersom befolkningen er blitt fortalt at det foreligger en alvorlig trussel utenfra, enten reell eller kunngjort, som vil kunne true amerikas eksistens. Det er under slike omstendigheter at hele verdens befolkning vil trygle verdens ledere om å fri dem fra slik trussel og ondskap. Den ene ting som ethvert menneske frykter er nemlig det ukjente. Når mennesker blir forelagt et slikt scenario, vil de være villige til å offre sine indviduelle rettigheter, mot et løfte fra verdens regjeringen, om trygghet og velvære. --- Hentet fra Henry Kissingers tale under en Bilderberger konferanse, 21. Mai, 1992, i Evian, Frankriket.

Filosofen Thomas Pogge ved Yale University kom med med sine tanker om en verdens regjering forleden, og hans visjon finner du HER Øvrige net sider som bør besøkes i forbindelse med hva massemorderen Kissinger uttaler i 1992 er blant en mengde kilder på nettet , PNAC og The Brotherhood, Imidlertid, det er de som innehar retten til å trykke/produsere penger ut av intet, som sitter med den reelle makt i vår verden. Hmmm... og når vi er inne på temaet ”verdens hersker”, bør man i bakhodet alltid ha Rothschilds berømte ord, -”Gi meg retten til å utstede og kontrollere et lands penger, og det er meg likegyldig hvem som skriver lovene.”

Det er ”penger” som regjerer verden, ikke politikere... og dette er et faktum som er ettertrykkelig demonstrert med dagens finans/bank krise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar