søndag 15. august 2010

Svindel og bedrageri fra ende til annen.

Så er hysteriet rundt viruset H1N1 –”Svineinfluensa”- over for denne gang. Verdens Helse Organisasjon –WHO- som for et års tid siden (juni 09) utropte H1N1 viruset til en global pandemi, meddelte for få dager siden at faren er over... for denne gang. Og det var jo en god nyhet... selv om det vel ikke var noen nyhet for de fleste av oss.
Det som imidlertid fanget min interesse er, at WHO nå også har opplyst navnet på vitenskapsfolk, doktorer og professorer, som utgjorde ekspert gruppen som WHO støttet seg til i sin pandemi alarm. Navn som de de konsekvent har nektet å oppgi fram til nå
.Og du verden for ekspert panel det dreier seg om. Uvilkårlig bringer de og deres arbeidsforhold fram erindringer om den gammel norske visdom som illustreres med ”bukken og havresekken.” Alle WHOs eksperter (Nancy Cox , John Wood, Maria Zambon , Neil Ferguson... med flere) er å finne på pharma industriens lønningslister... innklusive produsentene av den ikke utprøvede influensa vaksinen.
Tja, pandemien ble det ikke noe av, og ei heller trodde menigmann så helt på hverken pandemi skremselen eller på vaksinen. De aller fleste nektet faktisk å la seg injisere med den giftige cocktail, som imidlertid ble kjøpt inn av europeiske helsevesen... som tydligvis hadde absolutt tiltro til WHOs pandemi alarm. Eller?... hvem vet?... muligens er også ”ekspertene” innen de europeiske helse vesen også på pharma industriens lønningsliste?
De nasjonale helsevesen i ganske Europa ble da sittende med ørten millioner vaksiner, betalt av folkets penger, og bandittene i pharma industrien ble nok en gang noen milliarder Euro rikere.
For meg stinket ”pandemien” fra første dag av å være en gigantisk svindel, og min amerikanske favoritt politiker, Dr. Ron Paul, manet til å ta det hele med ro allerede tidlig i 2009. Et faktum er det forøvrig, at de fleste som dør av en influensa virus, ikke dør av viruset, men av komplikasjoner som oppstår i forbindelse med svekket immunitet.
En vesentlig grunn for meg til å avvise vaksinen var ikke minst uttalelser fra de egosentriske rotter og råskinn som omtaler seg som philantropher og som utgjør The Good Club, (Rothschild, Rockefeller, Turner, Gates, Buffet, Soros, Bloomberg m.fl). De nevner faktisk vaksiner som et egnet middel til drastisk å redusere verdens befolkning.
En annen viktig grunn for meg til å si nei til vaksinen var, at det begynte å bli innført diktatorisk/mandatorisk vaksinering rundt omkring i verden. I Massachusetts, hvor jeg i unge år var bosatt, ble vaksinering innført med en bot på $1000 per dag pluss karantene for alle og enhver som vegret seg et ”skudd i ræva”. Men også i Europa dukket diktaturet fram, så som i Belgia, Grekenland, England etc.
Imidlertid, ganske så langt nådde ikke pharma industriens makt. Hele pandemi hysteriet roet seg litt etter hvert, og millioner av vaksine ampuller ligger og støver bort i de mange helseministerier.
Tja... så er det bare å håpe at vaksinen ikke var den første av de vaksiner som Bill Gates og The Good Club har i tankene. For!... da dukker det vel om kort tid opp et ”rottevirus” som cloner seg med det halvdøde H1N1 som alle vaksinerte nå bærer i seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar