mandag 11. mai 2009

Svine-influensa-hysteri

- Tja… :-)... en eller annen må jo få skylden, og denne gangen er det nok en gang grisen det går utover. Og, i dette ligger årsaken til at jeg har forsøkt å riste av meg navnet mine foreldre ga meg, Svein, og forsøker å skjule meg bak pseudonymet, Brandulph. :-)
- Det interessante med influensa viruset som dukket opp i Mexico, er imidlertid det, at viruset (”A/H1N1”) som hysteriet denne gang dreier seg om, ikke er påvist i gris! I alle fall er det i skrivende stund kun funnet i mennesker! Ei heller er det påvist at viruset er mer dødlig enn influensa viruser som treffer mennesket hvert eneste år i den kalde årstiden.
- Faktum er, at millioner av mennesker blir smittet av et eller annet influensa virus hvert eneste år, og i de nordiske land dør noe rundt 3000 mennesker av komplikasjoner som oppstår fra influensa hver vinter. (I USA ligger tallet på ca. 36.000 døde hvert år, og en storstilet vaksinasjon mot et influensavirus på syttitallet, resulterte i at flere hundre døde av vaksinen mot viruset som kun krevde et tjuetalls offre. :-))
- Men, hysteriet er selvsagt svær butikk for den del av pharma-industrien som produserer ”beskyttende” vaksiner. (En vaksine mot det spesifike virus som denne gang har dukket opp, vil det fortsatt ta noen uker å produsere.)
- Likeledes er slikt hysteri og skremsel, en god butikk for massemedia, samt at det er ”manna” for politikere og kriminelle banker, for å bortlede folks oppmerksomhet fra utdeling av folkets milliarder, til nettopp!... alle kriminelle banker.
- Men som sagt, noen må ha skyld for "opphavet" til hysteriet, og grisen er grei å ty til. Derfor er det da også fremmet krav om at svineoppdrettere i Egypt (de finnes faktisk!) avliver alle sine svin. Hmmm?... langt mer rettferdig og virksomt ville det imidlertid være å avlive alle mennesker som kan påvises å være bærere av viruset. Nøff-nøff!
- Et positivt element i hysteriet er imidlertid observert her i Spania! Prisen på svinekjøtt har gått ytterlig ned! (Lidl tilbyr saftige nakkekotletter til 24,- kroner/kilo, og holder WHO og pharma-industrien hysteriet ved like, så kan vi muligens oppleve å få årets jule-ribbe kastet etter oss... helt gratis!

En meget omfattende artikken om vaksiner og sykdommer relatert til vaksiner finner du HER Må leses!.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar