tirsdag 24. februar 2009

Boikott Israel

.... Hvem som befinner seg bak signature “Harald Fredriksen” vet jeg ikke, men personen er enten totalt historieløs, en rabiat sionist, eller begge deler.(Med mindre leserinnlegget ”Jakte jøder” ikke er en provokasjon rettet mot en aldrende ateist som meg) (Klikk bildet for lesbar størrelse)

Fredriksen blander sammen, bevisst eller ubevisst, de to begrepene ”Israel” og ”Jøde”. Israel er en sionistisk stat, som fra sin opprettelse alltid har vært og fortsatt er styrt/ledet av sionister. Det vil gå for langt å gå nærmere inn på temaet ”Israel-sionist-jøde” her, men for famlende personer som Fredriksen, kan jeg anbefale litt googling på temaet. Begynn gjerne med søk på terrorist bandene Irgun/Stern, drapet på Folke Bernadotte, og Jews against Zionism


I avsnitt 2. remjer Henriksen ut av seg ord, begrep og meninger som er tilnærmet helt uten sammenheng. Imidlertid, jeg leser at han finner det totalt uakseptabelt at Spaniaposten publiserer en anonse som ikke representerer hans forvirrede oppfatning av virkeligheten rundt Israel/Palestina tragedien. Avsnittet avslutter han så med en navlebeskuende holdning og demonstrasjon av egen totale mangel på objektivitet.

I avsnitt 3. trår herr Trangsyn Fredriksen til med nok et betenkelig bilde av seg selv, ved å antyde at alle som ikke deler hans indoktrinerte oppfatning av Israel/Palestina konflikten, er personer med; ”forvaklet politisk ståsted”!. I min barndoms hjemby, Drammen, ville her en spontan kommentar vært, - ”Der dreit’n pinadø på dråge’ igjen... treskallen!”

Om det fjerde avsnitt noteres at, i tillegg til å være en absolutt intolerant person, er fredriksen også en svært ubehersket person med klar tendens til utøvelse av vold. turister på Costa Blanca advares derfor om at de bør være på vakt overfor en person som kaster bunker med Spaniaposten i ”søpla”? Jeg ser det nemlig ikke for umulig at han også vil gå løs på fredsommelige pensjonister som sitter og nyter sin kaffe sammen med Spaniaposten, på en fortauskafè i vårsola.

I avsnitt 5. går så fyren ”helt av hektene” med nok en rabiat insinuasjon. Denne gangen med en antydning om at Spaniapostens redaksjon er gamle nazister og/eller neonazister. Du store all verden Fredriksen?!

Så til "rabiatens" to siste linjer. Der kommer det klart fram, at han aldri har sjekket innholdet av internett siden han viser til. Oppslutning rundt ”boikott israel” bevegelsen er faktisk økende ikke bare i Norge, men over hele den vestlige verden. En artikkel i Aftenposten kaster forøvrig litt lys over hva aksjonens formål er. (Siden egner seg ikke bare for fredriksen, men for enhver som ønsker å tilegne seg en viss orden rundt begrepene ”jøde”, ”sionisme”, ”israelsk politikk”, ”antisemittisme”, "jødehat" og ”Israel-kritikk”. )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar